Exclusief

Xzent


Live set 995 euro + btw


Show van 2u!

Wens je een veelzijdig artiest met een prachtige stem en bovenal betaalbaar op jouw event! Dan stel ik jullie met veel plezier voor aan onze exclusieve artiest!

"Tomi" De popzanger bij uitstek met zijn unieke soul stem! Hij was live show finalist bij de voice 2017 & zeker dus nog gekend bij tv kijkend vlaanderen.

Hij brengt prachtige balades tot up tempo popsongs.Kortom de artiest die op ieder event kan scoren met zijn unieke soul stem!


U kan "Tomi" booken in volgende formules:

*Lot 30 min. kostprijs 695 euro + btw

*Lot 30 min (kerstsongs) 695 euro + btw (ideaal voor je kerstmarkt op te vrolijken - of als voorprogramma van jullie kerstconcert)

*Ook voor het opvrolijken van huwelijksmissen, zingen van de openingsdansen en het zingen op een uitvaart heeft Tomi de perfecte stem.

  Hij kan volgens afspraak 2 of 3 nrs brengen. Prijs op aanvraag.

*Tomi als gastzanger bij jouw harmonie/fanfare 8 nrs : 695 euro + btw. Repetitie op aanvraag.

Tomi

NOSTALGISCHE

ACCORDEON TOPPERS
 

De gloednieuwe theater/seniorenshow van Johan Veugelers!

Zanger/accordeonist Johan Veugelers is sinds enkele jaren één van de meest gevraagde ambiancemakers van Nederland en België. Zijn carrière als accordeonist in België begon in 2011 toen hij Matthias Lens verving bij het bekende accordeon duo THE SUNSETS. In 2014 besloot hij om te werken aan een solo-carriere. De Nederlandse Belg, afkomstig uit het Limburgse Weert, maar nu woonachtig in Aarschot, weet als geen ander om een uniek muzikaal feest op het podium neer te zetten. 

Met de gloednieuwe show, ‘Nostalgische Accordeon Toppers’, gaat hij nog een stapje verder. Johan brengt niet alleen de allermooiste liedjes en accordeonmelodieën uit de jaren 50’, 60’ en 70', in deze 2 uur durende show vertelt hij hoe zijn passie voor de accordeon is ontstaan! De liefde van Johan en specifiek voor de accordeon begon via zijn opa... Daar start het vertederende verhaal van deze mooie namiddagshow vol met toppers en klassiekers van vroeger

'Nostalgische Accordeon Toppers’ is voor onze senioren een totaalbelevenis. Ze kunnen meezingen, inhaken maar bovenal ook eens een walsje of tango dansen!

Zodanig dat ze tijd van toen herbeleven en hun hart muzikaal kunnen ophalen. Een waar feest van de herkenning, dat bij iedereen een glimlach – en soms ook een traantje – op het gezicht zal toveren.

€ 890 

2 uur!!

Nico zingt Hazes


Live on tape 375 euro + btw